Conor McGregor

Conor McGregor telah memanfaatkan sebahagian besar masa untuk merehatkan kakinya yang patah dengan menghirup koktel di bawah sinar matahari di Los Angeles (Gambar: AP / @ thenotoriousmma / Instagram)

Conor McGregor nampaknya menikmati waktu rehatnya setelah patah kakinya semasa UFC 264 di Las Vegas awal bulan ini.

Pesawat pejuang itu, 33, dapat dilihat berkeliaran di kerusi berjemur di Los Angeles ketika dia memegang koktel ke kamera sambil berpose untuk gambar yang dikongsi ke Instagram Storiesnya pada hari Khamis.

Ahli sukan itu duduk dengan kakinya di gips, memperlihatkan warna kulit yang sihat ketika dia tidak memakai apa-apa kecuali sepasang seluar pendek biru dan topi besbol hijau.

Seni tubuhnya dapat dilihat ketika dia tersenyum sambil duduk di sebelah rakan dengan pohon palma tinggi dan langit biru yang sangat jelas di belakangnya.

Conor patah tibia ketika pertarungannya melawan Dustin Poirer berakhir di Vegas awal bulan ini.

Kaki bawahnya dilipat dengan ngeri ketika dia melangkah ke belakang mengikuti pertukaran dengan Dustin.

ConConor McGregoror McGregor memegang pergelangan kaki kirinya ketika melawan Dustin Poirier semasa seni mempertahankan diri campuran ringan UFC 264 pada hari Sabtu, 10 Julai 2021, di Las Vegas.  (Foto AP / John Locher)

Conor dilihat memegang pergelangan kaki kirinya setelah patah kakinya di Las Vegas pada awal bulan (Gambar: AP)

Conor McGregor

Pesawat tempur UFC dibawa keluar dari arena dengan tandu setelah mengalami kecederaan (Gambar: Getty Images Amerika Utara)

Conor dibawa keluar dengan menggunakan tandu dan diberitahu untuk menggunakan tongkat untuk membantunya berjalan setelah menjalani pembedahan yang melihat sebatang batang dimasukkan ke dalam tibia dan fibulanya terpaku dengan piring dan skru.

Artis seni mempertahankan diri campuran Ireland telah berikrar untuk kembali lebih kuat dari sebelumnya, memberi amaran kepada Dustin bahawa mereka mempunyai perniagaan yang belum selesai berikutan kemenangannya “tidak sah”.

Dalam sebuah video yang dikongsi ke media sosial setelah kejadian itu, dia berkata: ‘Saya baru sahaja keluar dari bilik pembedahan, semuanya berjalan sesuai rencana.

“Semuanya berjalan dengan sempurna, saya berasa luar biasa. Kami mempunyai enam minggu di tongkat dan kemudian kami mula membina semula.

“Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua peminat di seluruh dunia atas mesej sokongan anda. Saya harap anda semua menikmati persembahan ini, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua peminat yang hadir di T-Mobile Arena, tempatnya betul-betul elektrik.

“Ini adalah satu pusingan pertama, alangkah baiknya kita memasuki pusingan kedua untuk melihat apa tetapi apa sebenarnya sifat perniagaan ini.

“Ia adalah luka tibia yang bersih dan tidak sepatutnya. Dustin, anda boleh meraikan kemenangan tidak sah yang anda mahukan, tetapi anda tidak melakukan apa-apa di sana.

‘Pusingan kedua itu akan menunjukkan semua. Ke depan dan ke atas, kita membersihkan diri kita, kita membina kembali dan kita kembali lebih baik dari sebelumnya. Mari pergi berpasukan. ‘

Ada cerita?

Sekiranya anda mempunyai kisah selebriti, video atau gambar, hubungi pasukan hiburan Metro.co.uk dengan menghantar e-mel kepada kami di [email protected], menghubungi 020 3615 2145 atau dengan melayari halaman Hantar Barang – kami suka mendengar dari anda.

LEBIH: Ed Sheeran dalam banjir air mata setelah menonton siri Netflix “Life” Ricky Gervais After Life

LEBIH: Mo Gilligan mengenai komen rasis yang ‘mengecewakan’ ketika dia menyeru penyalahgunaan ‘pasukan menjijikkan’ pasukan bola sepak England

Showbiz