Musim panas dan Nina di Corrie

Langkah positif ke hadapan (Gambar: ITV)

Nina Lucas (Mollie Gallagher) dan Summer Spellman (Harriet Bibby) tidak berjaya saling menyokong berikutan serangan Nina dan Seb Franklin (Harry Visinoni) di Coronation Street.

Ketika Summer terlibat dalam saat-saat menjelang serangan itu, dia merasa sangat bersalah ketika memilih untuk meninggalkan tempat kejadian sebelum peristiwa mengerikan yang menyebabkan kematian Seb.

Dengan pertolongan Billy (Daniel Brocklebank) dan Roy (David Neilson), Summer berusaha untuk membuka jalan kepada Nina dan cuba memberitahunya bahawa dia berjuang untuk menangani kenyataan bahawa dia meninggalkan tempat kejadian tanpa mengatakan apa-apa kepada Corey (Maxmius Evans) dan geng.

Namun, kerana Nina begitu tertekan dengan emosi, dia gagal berhubung dengan dan menolong Summer.

Akan datang, ketika Nina mulai melihat ke arah masa depannya dengan lebih positif, dia memutuskan untuk membuat gerakan bergerak untuk Musim Panas ketika Billy dan Todd (Gareth Pierce) mendedahkan Nina akan merancangnya sebagai gaun pembantu pengantin lelaki yang dipesan lebih awal.

Ini adalah langkah ke arah yang benar untuk Nina dan Summer, dapatkah kita melihat bentuk persahabatan antara keduanya?

Mungkinkah Nina menjadi orang yang diperlukan oleh Musim Panas sebagai teman kerana perjuangannya dengan kegelisahan dan diabetes berterusan?

Sekiranya anda mempunyai kisah sabun atau TV, video atau gambar berhubung dengan menghantar e-mel kepada kami [email protected] – kami ingin mendengar daripada anda.

Sertailah komuniti dengan memberikan komen di bawah dan dapatkan maklumat terkini mengenai semua sabun di laman utama kami.