Jinyoung GOT7 telah disahkan sebagai pemeran untuk drama TV K Originals ‘Yumi’s Cells.’ Bintang ‘The Devil Judge’ bergabung dengan Kim Go Eun, Ahn Bo Hyu, dan banyak lagi dalam barisan pelakon. Penyanyi K-pop SHINee Minho juga akan tampil dalam peranan khas untuk drama ini.

Park Jin-young, yang kini ditandatangani di bawah BH Entertainment baru-baru ini membuat penonton terpesona dengan persembahannya yang menakjubkan dalam drama tvN ‘The Devil Judge.’ Penggambarannya mengenai Kim Ga-on, seorang hakim pemula yang telah melalui dunia perjuangan dengan mudah menjadi salah satu titik perbincangan utama dalam drama K-drama.

Untuk ‘Yumi’s Cells’, Jinyoung akan terlihat berperan sebagai gagah, merangkumi Yoo Babi yang terkenal dan cerdas yang terlibat dengan protagonis Yumi. Teruskan membaca untuk mengetahui semua tentang pemeran dan plot penuh drama K-drama.

Kandungan ini tidak dapat dimuat

Petak ‘Sel Yumi’

Drama K-Original TVING ‘Yumi’s Cells’ akan didasarkan pada kisah webtoon yang popular mengenai seorang pekerja pejabat biasa Yumi dan meneroka tema aliran kesedaran. Jalan cerita yang unik diceritakan oleh sel-sel otak Yumi yang mengawal pemikiran, emosi, dan tindakannya.

Menurut sinopsis Asian Wiki, Yumi “tidak pandai meluahkan perasaannya. Melalui hubungan romantis dan pekerjaannya, dia tumbuh sebagai seorang dan mendapat kebahagiaan dalam kehidupan sehariannya. Yu-Mi memiliki sel di otaknya yang mewakili emosi yang berbeza seperti cinta, kekerasan, rasional, baik, dan buruk. Sel-sel kecil di otaknya berfungsi secara aktif untuknya. Mereka menangani emosi dan masalahnya. “

Clickbait | Teaser Rasmi | Netflix

Jumpa pelakon ‘Yumi’s Cells’

Pelakon bertaraf bintang ‘Yumi’s Cells’ termasuk GOT7 Jinyoung, Kim Go Eun sebagai Kim Yumi, Ahn Bo Hyun sebagai Goo Woong, Lee Yoo Bi akan memerankan watak Ruby, dan Park Ji Hyun akan berlakon sebagai Sae Yi. SHINee Minho dilaporkan akan tampil untuk peranan cameo yang sangat istimewa sebagai Woo-ki.

Park Jinyoung sebagai Yoo Babi

Jinyoung mengesahkan bahawa minat cinta protagonis akan memainkan peranan Yoo Babi yang selalu sempurna yang merupakan rakan sekerja Yumi. Yoo Babi sangat terkenal di pejabatnya, menarik perhatian semua orang dengan penampilan dan kepandaiannya yang baik.

Kandungan ini tidak dapat dimuat

Bercakap tentang peranan barunya, idola K-pop GOT7 mengatakan, “Penggambaran pertama saya adalah pengalaman yang menyentuh hati terima kasih kepada semua orang yang memperlakukan saya dengan selesa di lokasi syuting. Saya banyak bercakap dengan pengarah mengenai watak saya Babi. Mempelajari watak saya dengan tekun membolehkan saya secara semula jadi menjadi sebahagian daripada ruang itu, ”lapor media Korea IMBC.

Kim Go Eun sebagai Kim Yumi

Bintang K-drama popular Kim Go Eun, terkenal dengan lakonannya yang cemerlang dalam siri televisyen hit seperti ‘The King: Eternal Monarch’, ‘Guardian: The Lonely and Great God’, dan ‘Cheese in the Trap’ akan memerankan watak utama Kim Yumi.

Kandungan ini tidak dapat dimuat

Pembuat ‘Sel Yumi’

Pengarah ‘Shopping King Louie’ telah berganding bahu dengan penulis ‘Find Me in Your Memory’ Kim Yoon Joo dan penulis rookie Kim Kyung Ran. Penulis drama popular ‘W’ Song Jae Jung juga pernah berkolaborasi sebagai pencipta.

Drama ini akan ditayangkan pada separuh kedua tahun 2021. Awasi ruang ini untuk semua kemas kini terbaru mengenai drama K-kegemaran anda.

Dalam berita lain, masa pembebasan Miss Kobayashi Dragon Maid S: Episode 3, rekap dan pratonton!